KEBAB DELIGHT ARNHEM

KEBAB DELIGHT ARNHEM 100% Halal!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2 sterren uit 1453 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kebab delight Arnhem. Meer weten? Ontdek meer

15 mei 2022 om 9:58 Bestelling is nooit aangekomen
7 mei 2022 om 21:37 Kon het eten gewoon weggooien. echt niet lekker helaas. super zacht leek wel een lachmachun die al voor de 3e x uit de magnetron kwam kapsalon hetzelfde.
1 mei 2022 om 10:36 Never got my food
29 apr 2022 om 4:50 Nog nooit zo iets smerigs en belachelijks meegemaakt! Eten komt na 2.5 uur +verkeerd +koud + haren erin. Halve bestelling gekregen, ze praten geen nederlands en ze brengen de rest van het eten ook niet.
28 apr 2022 om 22:15 Nooit meer!!!
25 apr 2022 om 5:14 Slecht gebakken
12 apr 2022 om 3:56 Het eten was koud, goed vochtig en het kalfsvlees proefte alsof er vieze kanker botjes inzaten die niet door te kauwen waren. Bezorgtijd: 2 uur Snap wel dat deze tent een kankerlage beoordeling heeft. Gadverdamme
10 apr 2022 om 20:10 LEES GVD. Die lui lezen niet wat ik bestel. 2 keer mis gegaan. Nooit meer bestel ik bij dit kanker volk
8 apr 2022 om 6:57 The meat itselfI pay it I require, barracks of additional products
7 apr 2022 om 21:22 Duurde te lang voor het bezorgd was
6 apr 2022 om 16:02 Zoals gewoonlijk is mijn bestelling altijd juist bezorgd & op tijd. :) merci Beaucoup!
4 apr 2022 om 4:20 Compleet verkeerde bestelling, gebeld en ik zou mijn bestelling opnieuw krijgen maar nooit meer gekomen!