KEBAB DELIGHT ARNHEM

KEBAB DELIGHT ARNHEM 100% Halal!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 203 beoordelingen
20 nov 2019 om 23:35 Veel hier besteld maar van de 10 keren zeker 4 dat er iets scheeld. Laatst ervaring bijna een uur gewacht terwijl het 36 minuten zou duren. Daarna 12 keer gebeld door Delight tot laat in de avond waarvan ik nog geen idee heb. Dus ook even niet oordeel.
20 nov 2019 om 21:19 Eten was koud toen het aan kwam. Veel vet in het eten. Totaal het geld niet waard. Geen saus gekregen bij de kapsalon. Slappe patat
19 nov 2019 om 18:59 Was prima alleen de verpakking wast het eten in zat stonk zwaar naar sigaretten rook.
19 nov 2019 om 10:19 I ordered a Vegeterian pizza but got a pizza with only cheese and pizzasallad on top of it hahah dont buy here!
17 nov 2019 om 14:08 Nooit meer. 2 pizzas besteld, waarvan 1 niet gekregen. Normaal gebeld en verzocht om mijn pizza of geld terug. Werd te woord gestaan met: “neem maar contact op met thuisbezorgd” en mocht fluiten naar mn pizza. Vervolgens auto gepakt en pizza opgeeist.
17 nov 2019 om 5:06 Friet slap waterig en koud!!! Frikandellen met smerige oude ui ook erg waterig en koud en de pizza met (extra kaas) aangebrand en geen extra kaas te bespeuren. Bestel hier aub nooit!!!
16 nov 2019 om 21:13 het was niet te eten. Friet was ijskoud die hebben ze denk ik uur in de koelkast naargelegd. Me broodje ik vroeg duidelijk knoflook en sambal extra apart en niet er in het was een waterbende die broodje. 20 euro aan eten heeft de prullenbak gegeten.
16 nov 2019 om 11:16 pizza salami bested met suruk, op de pizza zat ham, geen salami te bekennen. frietjes smaakte naar bakplaat. broodje doner was lekker, alleen jammer van de tomaat welke er toch op bleek te zitten, een ster dus maar
14 nov 2019 om 22:39 Bezorging redelijk op tijd, 10 minuutjes te laat. Eten was echt heerlijk, en veel. Er zat echt veel vlees op de Kapsalon, was erg lekker en goed, een aanrader!
10 nov 2019 om 13:12 Eten was prima, kon het alleen wat minder waarderen dat ik om kwart voor 2 's nachts wakker gebeld word.
9 nov 2019 om 23:47 Jammer dat ze niet hebben gebeld toen ze het adres niet konden vinden. Verder alles super lekker!
8 nov 2019 om 16:39 We hebben 2 uur zitten wachten op ons eten, de om ons gevraagde sauzen zaten er niet bij en t was nog een smerige sompige boel ook, voor de rest prima tentje om pizza te komen eten na het uit gaan maar bestellen was de laatste keer hier, echt een afrader!