KEBAB DELIGHT ARNHEM

KEBAB DELIGHT ARNHEM 100% Halal!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 412 beoordelingen
29 mrt 2020 om 3:47 Het was lekker en hij kwam op tijd het zijn aardige mensen en super lekker
29 mrt 2020 om 0:40 De shoarma en de salade waren goed. De frietjes waren helaas vet,slap en koud
28 mrt 2020 om 21:51 Eten was lekker maar was koud .... en geen apart kopje om saus te bestellen gevraagd om extra niet gekregen
27 mrt 2020 om 23:39 Eten was helaas erg slecht en heb er ontzettend last van gekregen. Buikgriep is er niks bij
27 mrt 2020 om 14:19 Waar echt snel en super lekker
27 mrt 2020 om 8:26 daarna duurde het 2 uur voor ze kwam bezorgen tussen door foodtracker geeft inmiddels aan de bestelling bezorgd is. we zijn uiteindelijk zelf eten gaan halen...
27 mrt 2020 om 3:19 Super leker
26 mrt 2020 om 20:07 Zit nu al 30 min op de wc 80 bar op de kringspier staan corona is er niks bij.. meer dan anderhalf uur Zitten wachten en dan nog de saus vergeten gelukkig heb ik wat extra wc papier ingeslagen want voorlopig zit ik nog wel op de pot
26 mrt 2020 om 19:39 bezorgtijd stond op 30 minuten. na een uur gebeld, geen gehoor, na anderhalf uur gebeld en wederom geen gehoord. foodtracker geeft inmiddels aan de bestelling bezorgd is. we zijn uiteindelijk zelf eten gaan halen...
26 mrt 2020 om 18:41 Echt slecht eten, ik heb meerdere malen gebeld werd niet opgenomen. Betel hier nooit meer!!!!!
26 mrt 2020 om 0:35 bezorging was sneller dan verwacht, echter was het eten koud zowel van mij als mijn collega dus zal helaas bij deze niet snel meer bestellen maar dat is mijn ervaring erin en mening
24 mrt 2020 om 14:32 Super